Vi har nye websider!

For bedre å kommunisere med våre brukere har vi fått laget oss en ny webside. Her tilbyr vi mellom andre ting forhåndsbestilling av taxi, minibuss og selskapsvogn, og byr på litt mer detaljert informasjon om firmaet vårt og hva vi driver med. Vi bruker Best-d-sign.com til dette arbeidet, så vet vi at vi blir fornøyde. For oss er det viktig at en webside ikke bare skal se fin ut, men at den også skal fungere i samspill med Facebook siden vår, og at den faktisk genererer mer trafikk – både på internett og for bilene våre.

Her vil vi også etterhvert komme med store og små nyheter og oppdateringer som omhandler tilbudet vårt, så bare følg med her, eller på Facebook siden vår.

Vi starter med å legge ut siden nå selv om den ikke er hundre prosent ferdig. En webside skal være levende og aktiv, og derfor blir den egentlig aldri «ferdig». Vi skal etterhvert lage litt mer utfyllende tekster her og der, og vi skal etterhvert bytte ut noen illustrasjonsbilder med originalbilder. Men du kan allerede nå bestille drosje, minibuss og selskapsvogn, følge med på store og små nyheter, og finne andre relevante opplysninger.